Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov podľa zákona č. 122/2013 Z.z. v aktuálnom znení.

Naša spoločnosť FPHU Taurustal Ludwik Gocal, 34-625 Skrzydlna 188, Polska, NIP 7371124651, ktorá je prevádzkovateľom stránok http://garaze-plechove.sk, sa riadi ustanoveniami týkajúcimi sa ochrany údajov v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v aktuálnom znení. V našej spoločnoti sú osobné údaje zisťované a spracovávané v zákonnom/teda nevyhnutnom rozsahu.

Z akého dôvodu spracovávame Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje využívame v súlade s platnými právnymi predpismi týkajúcimi sa ochrany osobných údajov na vybavenie Vašej objednávky alebo dopytu.

Na aký účel spracovávame Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracovávame, aby sme Vám mohli dodať ponúkaný tovar.

Aké Vaše osobné údaje konkrétne spracovávame?

Jedná sa konkrétne o meno a priezvisko, prípadne názov spoločnosti, IČ, DIČ, IČ DPH, korešpondenčná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa, prípadne ďalšie údaje, ktoré sa nám rozhodnete dobrovoľne poskytnúť v priebehu procesu realizovania zákazky.

Budú niekde Vaše osobné údaje zverejnené?

Nie. Vaše osobné údaje nebudeme nikde zverejňovať

Kto všetko môže prísť do styku s Vašimi osobnými údajmi?

Poverení zamestnanci naši spoločnosti FPHU Taurustal, u ktorých je to potrebné, aby sme mohli realizovať Vašu objednávku prípadne odpovedať na Vaš dopyt.

Účtovná firma FUFK REWIDENT, 34-730 Mszana Dolna, ul.Piłsudskiego 11, s ktorou spolupracujeme, a ktorá pre nás zabezpečuje fakturáciu.

Tadeusz Fójcik, IČ: 88 00 56 91 (Česká republika), ktorý na základe zmluvy o spolupráci už od roku 2013 pre našu spoločnosť zaisťuje komunikáciu s našimi klientmi na najvyššej úrovní v im zrozumiteľnom jazyku.

Google, ktorý nám poskytuje štandardné nástroje pre spracovanie objednávky.

Spoločnosť BLUEPEAR Sebastian Machlowski ul. Henryka i Karola Czeczów 12/12, 30-798 Kraków, ktorá zaisťuje funkčnosť nášho webu s internetovým obchodom.

Aké sú Vaše práva?

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa - FPHU Taurustal vyžadovať:

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,

b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod; pri vydaní rozhodnutia podľa odseku 5 je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií,

c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,

d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,

g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,

h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

Právo dotknutej osoby podľa § 28 ods. 1 písm. e) a f) možno obmedziť, len ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného zákona alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb. Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči

a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,

b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo

c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) na účely priameho marketingu.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby. Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo

a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania, b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe, c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu. Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov. Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže uplatniť zákonný zástupca. Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba. Žiadosť dotknutej osoby podľa § 28 ods. 1 písm. a) až c), e) až h) a ods. 3 až 5 vybaví prevádzkovateľ bezplatne. Žiadosť dotknutej osoby podľa § 28 ods. 1 písm. d) vybaví prevádzkovateľ bezplatne okrem úhrady vo výške, ktorá nemôže prekročiť výšku účelne vynaložených vecných nákladov spojených so zhotovením kópií, so zadovážením technických nosičov a s odoslaním informácie dotknutej osobe, ak osobitný zákon neustanovuje inak. Prevádzkovateľ je povinný písomne vybaviť žiadosť dotknutej osoby podľa odsekov 1 a 2 najneskôr do 30 dní odo dňa doručenia žiadosti. Obmedzenie práv dotknutej osoby podľa § 28 ods. 2 prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu písomne oznámi dotknutej osobe a úradu.

Predávajúci vyhlasuje, že bude spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o ochrane osobných údajov ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom a ani ich nebude obchádzať.

Skrzydlna, 25.5.2018

« návrat

Zavolajte nám!
TEL.: 0902 709 354
Rýchly kontakt
Rady pre zákazníka
O nás
tel. 0902 709 354
e-mail: info@garaze-plechove.sk

Pripravili sme pre Vás niekoľko dôležitých otázok a odpovedí...

» Hľadaj rady pre zákazníka

Firma "Blaszak" je rodinnou firmou, ktorá pôsobí na trhu už od roku 1999. Naše výrobky slúžia k spokojnosti zákazníkov v mnohých štátoch EÚ ako je Nemecko, Rakúsko, Poľsko, Slovensko a Česká republika.

» Prečítajte si viac
Copyright © Blaszak on-line 4 wizyt 414252 
Realizace: Intellect.pl

Tieto internetové stránky používajú súbory cookie Viac informácií nájdete tu.